• 1.000.000.000

    Taobao biedt het enorme aantal van 1 miljard producten!

  • Super deals

    De beste koopjes van Chinese marktplaatsen.

  • Veilig betalen

    Wij accepteren iDeal, Paypal, credit cards en overboekingen.

Uw winkelwagen is leeg!

Sony Playstation

Op Taobao.nl vindt u ruim 6000 aanbieders van de Sony PS4. De vier op deze pagina zijn te koop via de verkopers met de beste beoordelingen op Taobao.com. U bestelt ze veilig via ons platform met iDeal, waarna de Chinese agent uw order netjes controleert en afhandelt. (klik op de afbeeldingen)

De geschiedenis van de Sony Playstation

De Sony PlayStation werd in 1995 op de Europese markt gebracht en ontstond na een mislukte samenwerking met Nintendo. Sony en Nintendo zouden voor het Super Nintendo Entertainment System een cd-add-on maken. Dit was al in een vergevorderd stadium, totdat Nintendo ineens niet meer wilde samenwerken omdat Sony alle rechten voor de games die op cd uitbracht in handen zou hebben.

Nintendo wendde zich tot Philips wat uiteindelijk resulteerde in de cd-i terwijl Sony bekend maakte de cd add-on te zullen uitbrengen. De PlayStation heeft het volledige 32/64-bitstijdperk gedomineerd. Dat had onder andere te maken met een lagere prijs voor cd's en de mogelijkheid om na een ombouw er illegale kopieën op te spelen. De PlayStation bezat een marktaandeel van maar liefst 70,3%. De Nintendo 64 had een marktaandeel van 22,7% en de Saturn moest het doen met 6,8%. De opvolger kwam in het jaar 2000 met een kleinere, goedkopere versie genaamd: PSone. Deze had exact dezelfde specificaties maar was de helft kleiner dan het oude ontwerp. 

Verkoper 1 met een prijs van 328 euro op Taobao:


Verkoper 2 met een verkoopprijs van 329 euro op Taobao:

Verkoper 3 met een prijs van 358 euro op Taobao.

Playstation 4

De PlayStation 4 (PS4) is de laatste versie van deze spelcomputer van Sony die in Europa sinds 29 november 2013 verkrijgbaar is. De opvolger van de PlayStation 3 is op 20 februari 2013 aangekondigd te New York tijdens een persconferentie, die volledig in het teken stond van de nieuwe console. De PlayStation 4 maakt deel uit van de achtste generatie in de geschiedenis van de spelcomputer.

Evolutie van de Playstation graphics: