Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

Taobao.nl is opgezet door De Chinese Handelsplaats B.V.

De Chinese Handelsplaats geeft u als Nederlander of Belg de mogelijkheid om op Chinese marktplaatsen rond te snuffelen en te profiferen van de bijzondere koopjes die hier gedaan kunnen worden. Hiervoor wordt onder meer gebruikt van automatische vertalingen. Het zal u dus opvallen dat de productbeschrijvingen vaak geen accuraat Nederlands zijn. Dat komt dus door de automatische vertaling van het Chinees naar Nederlands. De strekking is echter meestal wel duidelijk en zelfs als dat niet het geval is, dan beschikt iedere product pagina nog over meerdere haarscherpe en gedetailleerde product foto's. Scroll hiervoor altijd naar de onderkant van de product pagina. Meer uitleg vindt u ook hier.

Let op: De Chinese Handelsplaats beheert alleen het platform Taobao.nl en is niet de aanbieder van de artikelen die u hier vindt. Wanneer u een bestelling plaatst, dan is uw koopovereenkomst met het Chinese bedrijf (ook wel de 'Chinese agent' genoemd op deze site) dat de bestelling en de verzending voor u verzorgt. De Chinese Handelsplaats is hier geen partij in (vergelijkt u het met marktplaatsen waar u ook geen aankoop plaatst bij het bedrijf dat de website/markplaats onderhoudt, maar bij degene die gebruik maakt van dit platform om zijn producten te verkopen). Meer informatie vindt u ook hier.

Onze bedrijfsgegevens:

Taobao.nl /  De Chinese Handelsplaats B.V.
Haarlemmerweg 506
1014 BL Amsterdam

KVK - nummer: 65135423
BTW - nummer: NL855994150B01

Voordat u een bestelling plaatst leest u op onze website alles over eventuele importheffingen, over het bestelproces en uiteraard de van toepassing zijnde bemiddelingsvoorwaarden.

Alle betalingen via het platform Taobao.nl aan de Chinese verkoper vinden veilig plaats via Stichting Beheer Gelden Chinese Handelsplaatsen. Deze Stichting houdt uw betaling aan de verkoper vast tot het moment dat hij uw producten in zijn magazijn heeft staan, er kwaliteitsfoto's van heeft gemaakt en de track & trace code van uw pakket heeft verstrekt (de foto's en track & trace code vindt u ook van iedere bestelling terug in uw klant account).

De gegevens van de Stichting:

Lizzy Ansinghstraat 163
1072 RG Amsterdam

KVK - nummer: 63080982
Rekeningnummer: NL51INGB0006857778 
BIC code: INGBNL2A
BTW - nummer: nvt